duminică, 26 iulie 2009

Viata de receptioner

Lucrez intr'un hotel, de vreun an de zile, la receptie. Am contact cu lumea, pula mea.. Clienti, spaga..una alta! Vin aici tot felul de oameni. Afaceristii pulii, poponari, curve, barbati cu neveste si copii, aceiasi barbati vin apoi cu amantele. Sloboz. Fiecare isi iroseste viata cum crede el mai bine.
Zilele trecute a venit un cuplu de poponari. Unu era inalt, brunet, creol, cu ochii rimelati si avea un zambet d'ala tamp de oligofren caruia ii curge scuipat pe barba. Asta era papuselu, care si'o lua la rozeta! Statea capra, strangea din dinti si cearceaful in pumni. Iar celalalt era mai micut de inaltime, cam cu un cap, asa, chelios, cu tenu alb si o privire d'aia de pechinez fioros, gata sa ii sfasaie anusu papuselului cu penisul sau micutz. Ca la ce fizic de sobolan oparit avea, mi'e greu sa cred ca in pantalonii lui se ascundea vreun monstru! Poponari infecti. D'aia de se scuipa in cur si...bleah...
Alta data a venit unu cu amanta. Au stat doar ziua.De astia care vin cu amantele sau cu amantii, imi dau seama imediat. Si asta din trei motive:1. au rezidente in orase diferite.2. cel putin unu dintre ei are rezidenta in orasu asta.3. stau doar ziua, nu raman peste noapte.Daca vreuna dintre aceste 3 reguli e valabila, e clar ca oamenii au venit la futareala.
Si, cum ziceam, zilele trecute au venit doi amanti sa si'o traga. Au stat de la pranz pana spre seara. Aveau amandoi cam in jur de 48-50 de ani si 90-100 de kile. Nu vorbesc de barbati, ca noi in pula mea suntem porci prin definitie. Noi nu ne pupam copii pe gura, nu le dam sa manance din gura noastra, nu insistam prea mult asupra educatiei lor...moralitate, corectitudine. Noi ne invatam fii sa futa cat mai mult, sa joace fotbal, sa puna prezervativu ca sa nu il imbolnaveasca vreo proasta si...cam atat! Prima bere, tu ca odrasla, o bei cu tovarasii. Incepi sa bei cu tac'tu dupa ce devi profesionist.In fine, vorbeam de vaca aia ca asta si parea sa fie. La varsta ei, probabil ca avea si nepoti acasa. Avea un barbat care muncea cat muncea el, copii facuti tot cu el probabil. Iar femeia, in timpu liber, venea sa si'o traga la hotel cu un porc de 100 de kile. 100 cu indulgenta! Mie imi e sila de proastele astea. Nu sunt eu pro violenta domestica, dar sa am o nevasta ca asta as bate'o doar de proasta ce e, nu ca m'a inselat. Pai in mortii tai, cu ala umbli tu? Ia'ti pe altu mai tanar ca mine, mai frumos, care fute mai bine si te tine cracanata toata noaptea. Nu mai prezint interes pentru tine? Asta e! Fiecare isi vede de viata lui. Dar daca de la mine treci la altu mai penal...esti proasta de puti si iti meriti atat bataia cat si statutu de curva penala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu