vineri, 31 iulie 2009

Femeile

Daca ai ocazia sa futi femeia altuia si nu o faci, taie-ti coaiele cu o unghiera pentru ca nu meriti sa le porti! Le legi frumos la streasina casei tale si le lasi sa se usuce. Iar atunci cand va bate vantul, coitzele tale vor zangani frumos si iti vor aduce aminte ce barbat ai fost odata si ce mare bou esti acum!

Nu iti tine femeia de mana prea strans pentru ca sa nu te insele. Tine'o cu o mana la pizda si una la gura daca nu vrei sa ti'o copuleze vreun derbedeu. Fa in asa fel incat sa ii astupi bine toate gaurile, ca de aici vine problema! Nu e mana ei ceea ce ne trebuie, fi convins si crede'ma pe cuvant! Daca nu, o sa imi dai dreptate dupa ce primu futac o sa ti'o lase intr'o balta de malachie si cu smecleul uscat pe abdomen. Si apoi probabil ca o sa iti dai seama ca de fapt esti singuru fraier care si'a lasat coitzele la streasina casei parintesti. Daca nu te prinzi atunci, nu'i nimic! Iti mai dam o sansa in viitorul apropiat. Foarte apropiat!

Cu femeia ta, coitze, poarta'te bine. Nu trebuie sa o tratezi nici prea frumos, nici prea urat. Daca ii dai totul, o sa se plictiseasca de tine si o sa se duca la unu care o bate si o scuipa. Ca asa sunt ele, pula mea..proaste! Nu o sa inteleg niciodata de ce fac schimbul asta. Iar daca te porti prea urat cu ea, nu o bagi in seama si preferi sa stai mai mult cu tovarasii tai in fata blocului la seminte si bere la PET, iar nu e bine ca cica nu ii dai atentie. Pe femei trebuie sa le tratezi in asa fel incat sa devina dependente de tine, sa nu se mai duca cu altul. Ca atunci cand vrei sa dresezi un catel mic. Il chemi la tine, ii dai putina mancarica, il scarpini intre urechi si apoi ii futi o palma peste bot. Asa si cu femeia, chiar daca din cand in cand o mai faci sa planga ca pula mea, esti prea bagabont si altele, sa stii ca nu faci nicio greseala. Cu cat o faci sa sufere mai mult cand e langa tine, cu atat o sa isi dea seama ca departe de tine i'ar fi si mai greu. Pula mea, toata treaba e sa nu exagerezi prea mult, ca apoi iar nu e bine.

Chestia e ca multi gresim. Si noi, si ele. Cand doi se cearta, pula mea..asta e! Se impaca ei, si sexul de impacare e smecher. E alta nebunie. Orice cuplu are problemele lui si cacaturile in care se baga, dar diferenta o fac cei care stiu sa treaca impreuna peste ele. Eu cel putin nu am intalnit oameni care sa se inteleaga perfect si sa se iubeasca mult! Perfect se inteleg doar aia care sunt mai mult prieteni decat iubiti. Nu mai exista sau poate ca nu a existat niciodata pasiunea aia nebuna intre ei. Intra in dormitor, ea isi da cu crema de noapte pe fata, el se intoarce cu curu la ea, trage o basina fasaita si ii zice sec "noapte buna!". Pula mea, asta nu mai e relatie, e doar simpla convietuire. Probabil ca si tu ai trait momentele alea cand dupa o cearta te intorceai acasa si stateai ca bou pana la 3 dimineata cu o bere in fata si cu telefonu in mana, asteptand'o sa te sune sau sa iti dea un mesaj. Sa faca ea primul pas. Apoi te trezeai si ziceai "Imi bag pula. Proasta dracu, nu ma suna." Ii formai numarul pe care il stiai pe dinafara si ii ziceai direct "Buna iubito! Diseara la cat vin sa te iau de la munca?".. Si incepea ei sa ii turuie gura ca s'a saturat, ca vrea o pauza ca are nevoie de timp si pula mea. Dar stiai ca te iubeste, si chiar daca iti venea sa ii futi doua palme sa le pomeneasca, tot te duceai seara la ea si o strangeai in brate ca si cum nimic nu s'ar fi intamplat. Ca asta e viata. Lumea se cearta, se impaca, iar noi privim mereu inainte!

Asa ca daca pentru tine, femeia ta inca mai inseamna ceva, fa bine si arata'i asta! Stai cu ea mai mult, arata'i ca o iubesti si ce ar insemna viata ei fara tine. Nu de alta, dar daca te dai prea zmeu, s'ar putea sa vina altu si sa iti ia locu. Stii de ce? Pentru ca nimeni nu vrea sa isi agate coaiele in cui! Si chiar daca o sa mai vrea ea apoi sa se intoarca la tine, sigur nu o sa iti convina sa mai lingi acolo unde si'a bagat altu pula cu doua zile inainte. Sigur nu!

Sa futeti bine!

Un comentariu:

  1. Baga-mi pula in latura feminina la barbat si-n latura masculina la femeie.
    TeVe-ul indoctrineaza purtatorii de cuc sa se abata de la starea naturala de porc/barbat/ma doare-n pula azi si maine te iubesc..fã! Mai baga estrogen si de prin alimtenele si poluarea pulii si uite-asa iti cad coaiele prin adidasi la 30 de ani.
    Tre` sa fii darnic cu pula, tre` s-o futi bine, tre` sa-i dai la muie si eventual s-o futi si-n cur. Dupaia sa vezi respect frate!
    Ce comentariu de cacat am lasat! Te-am salutat!

    RăspundețiȘtergere